Om Oss

Amatörteater i Mullsjö


Ordet amatör är grekiska och betyder att älska. I Mullsjö Amatörteatersällskap älskar vi att jobba med teater och numera också med revy!


Sedan 2010 har föreningen satt upp en produktion i Mullsjö per år. Vartannat år en sommarteater ute vid Engelska villan på Ryfors och i mellanåren en lokalrevy inomhus i november. Vi strävar efter att arbeta med lokalt skrivna manus, både till teater och revy.


Vi brukar träna i lokalen ”Knuten”. Sen, när det börjar dra ihop sig mot premiär, flyttar vi till scenen vi spelar på.


Plats på scen och utanför

I föreningen har vi medlemmar i alla åldrar. En del har varit med redan från start men andra kommit till efter hand. Några av oss vill vara med på scen, några vill bara spela teater, andra vill bara spela revy medan många vill göra både och. De som spelar hjälper givetvis också till med annat utanför scenen.

Men vi har också medlemmar som bara vill vara med för att arbeta utanför scenen. Och alla är lika viktiga! För det går åt många personer för att det ska bli ett skådespel. Du är också välkommen att vara med, ta gärna kontakt med någon av oss.


Så började det

Det hela började 2006 med bygdemusikalen, "Den stora festen". Det var Ingvar Sandahl och Bosse Carlson som stod för manus. Två år senare 2008 var det dags igen men då med ett lustspel, "Pensionatet" med Ulla Hammargren som manusförfattare.


Kontakta oss 

 

Kontaktperson:

Erik Sollander, 0392-129 55


e-post: erik.sollander@telia.com


Tycker du det är kul att sätta upp och spela teater?

Då har du kommit till likasinnade - hör av dig!

FAQ.